We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. By browsing our website, you consent to our use of cookies and other tracking technologies.

Hyvä tietää

 
 
►  Nimenmuutos tilauslennolla 50 €/hlö
►  Nimenmuutos reittilennolla 20 €/hlö sekä todelliset lentoyhtiön kulut
►  Lipun lähetys postitse 5 €/kirje
►  Toimistokulu 100 €/hlö

Voimassa 16.1. 2023 alkaen.
Hinnat sisältävät alv:n.


Matkapaketeissa noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Deturin lisä- ja erityisehtoja.
Detur pidättää oikeuden tämän hinnaston muutoksiin.

 
   
►  Matkatavarat
Matkan hintaan ei sisälly aterioita. Aterian voi halutessaan tilata lentoyhtiön verkkosivuilta lisämaksua vastaan, mikäli lentoreitillä on siihen mahdollisuus.

►  Istumapaikat
Halutessasi tietyn istumapaikan lennolle, voi sen lisämaksusta varata lentoyhtön verkkosivuilta.

►  Terveysturvallisuus
Päivitetyt koronavirukseen liittyvät lentoyhtiökohtaiset tiedot koskien säännöksiä ja rajoituksia löytyvät kunkin yhtiön verkkosivuilta.

Tietoa Norwegianista


 
 
Pegasus Airlines on turkkilainen vuonna 1990 perustettu tilaus- ja reittilentoyhtiö. Pegasus Airlinesin kotikenttä on Istanbul ja se lentää yli 100 kohteeseen sekä Turkissa että Euroopassa.

►  Matkatavarat
Ruumaan menevät matkatavarat eivät sisälly matkan hintaan, vaan ne on ostettava matkan varaamisen yhteydessä. Jos haluat jälkikäteen lisätä matkatavarat varauksellesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tietoa Pegasuksesta

 
 


Maksut

Varatessasi matkan verkkosivustoltamme ennakkomaksu maksetaan varausvaiheessa: Tilauslennoilla 200 e/henkilö ja omatoimisilla lento+hotellimatkoilla 75 % matkan hinnasta. Loppumaksu maksetaan 42 vrk ennen lähtöä.

 

Maksutavat

Verkossa: turvalliset maksut luottokorteilla Visa tai Mastercard ja Mobilepay
Maksupalveluoperaattorina; tanskalainen Clearhouse A/S
Voit varata matkan myös myyntipalvelustamme ja saat pankkisiirron sähköpostiisi, jolla voit maksaa matkan ennakkomaksun. Kirjaathan viestikenttään varausnumerosi.
Pankkiyhteystiedot: Aventours Oy,  OP FI62 5680 0020 5700 46

 

Matkaliput

Tilauslennoilla matkavahvistus toimii matkalippuna. Tarkastathan, että nimet ovat oikein kirjoitettu vahvistuksessa. Omatoimimatkoissa reittilentoliput ja tarvittavat vahvistukset lähetetään sähköpostilla n. 2 viikkoa ennen lähtöä.

 

Lisäpalvelut varauksella

•  Ruumaan menevät matkalaukut ovat lisämaksullisia; 29 euroa/laukku/menopaluu ja lentokenttäkuljetukset kohteessa 30 euroa/henkilö/menopaluu.
•  Lisäpalvelut voidaan lisätä varaukselle viimeistään 1 viikkoa ennen lähtöä.
•  Omatoimisille lento+hotellimatkoille lisäpalveluiden maksut määräytyvät lentoyhtiökohtaisesti ja ovat nähtävissä varauksenteko vaiheessa.