Käytämme evästeitä ja muita seurantatekniikoita parantaaksemme selauskokemustasi verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle henkilökohtaista sisältöä ja kohdennettuja mainoksia, analysoidaksemme verkkosivustomme liikennettä ja ymmärtääksemme, mistä kävijämme tulevat. Selaamalla verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden käytön.

Turkki


 • Turkki ja erityisesti sen etelärannikko on jo pitkään ollut suomalaisten matkailijoiden suursuosikki hyvän ilmastonsa, edullisen hintatasonsa ja hinta-laatusuhteeltaan lyömättömien majoitusvaihtoehtojensa vuoksi. Deturin mukana koet Alanyan ja Siden parhaat palat. Tarjoamme lomia sekä Helsingistä että useilta maakuntakentiltä!

  HUOM! Kaikki matkat Helsingistä ovat omatoimisia lento+hotellipaketteja eikä niihin kuulu opaspalveluja. 

  Lisämaksulliset lentokenttäkuljetukset voi varata omatoimisesti esimerkiksi sivustolta www.holidaytaxis.com


  Lento+hotellipaketit on mahdollista varata vain verkkokaupasta ja maksut suoritetaan luottokortilla. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme mielellämme: myynti@detur.fi, 050 3499912.

  ALANYA

  KLEOPATRAN RANTA

  DAMLATAS-LUOLA

  PUNAINEN TORNI

 • HYVÄ TIETÄÄ TURKISTA
  Matkustusasiakirjat
  Matkustusasiakirjaksi tarvitaan voimassa oleva passi. Passin tulee olla voimassa 6 kk matkan Turkkiin saapumisen jälkeen.

  Valuutta
  Turkin liira (TRY)
  Monissa lomakohteiden liikkeissä ja hotelleissa voi maksaa myös euroilla. 

  Yleistä
  Pääkaupunki: Ankara. 
  Asukasluku: n. 84,8 miljoonaa
  Pinta-ala: n 780 000 m2
  Pääuskonto: Islam
  Aikaero: Turkin kesäaika on sama kuin Suomessa. Turkissa ei siirrytä talviaikaan, joten silloin krllo on Turkissa tunnin enemmän kuin Suomessa.
  Jännite: 220 V
   

  ALANYA
  Alanya on Turkin etelärannikon suurin matkakohde ja kaikille löytyy runsaasti nähtävää ja koettavaa. Pitkät turkoosit rantavedet, vilkas kaupunkielämä, runsaat ostosmahdollisuudet, upeat puitteet erilaisiin vesiurheiluvaihtoehtoihin ja tietenkin todella herkullista ruokaa. 
  Alanyan majoitusvaihtoehtomme kattaa hinta-laatusuhteeltaan mainiot vaihtoehdot joka lomabudjetille.
   
 • RANNAT
  Kaupungin kaksi rantaa Kleopatra ja Keykubat sijaitsevat kukkulalinnoituksen molemmin puolin. Suosittu Kleopatran ranta on 3 kilometriä pitkä ja on keskustan rannoista vilkkaampi. Linnoituksen itäpuolella oleva Keykubatin ranta on rauhallisempi  ja lapsiystävällisempi.
   
 • RUOKA
  Alanyassa on helppo herkutella. Ravintolavalikoima on lähes loputon ja etenkin välimerellisen keittiön ystäville tarjontaa riittää kaikissa hintaluokissa.

   
  ILTAELÄMÄ
  Vilkkain iltaelämä keskittyy Punaisen Tornin ympäristöön. Keskikesällä lukuisat baarit ja ravintolat ovat avoinna yömyöhään.


  OSTOKSET
  Alanyassa on runsaat ostosmahdollisuudet ja edullinen hintataso.
  Basaareissa voi tinkimällä tehdä hyviä löytöjä hyvään hintaan. Kiinteähintaisia kauppoja löytyy mm. Atatürk Caddes-pääkadun varrelta. Perinteisiä tuliaisostoksia Turkista ovat matot, nahkatuotteet ja mausteet.